Blog

Lenteschoonmaak? Vergeet je website niet!

De lente is begonnen en je denkt vast al na over je lenteschoonmaak, denk dan ook eventjes aan je website. En neem de volgende tips met je mee om je website weer opnieuw op te frissen.

Vernieuw je content

Zorg zeker dat de content op uw website je klanten aanspreekt, ga geen moeilijke woorden of vakjargon gebruiken, maar stel je teksten zo op dat je klanten gaan aanroepen om het te lezen en je ze niet al kwijt bent voor ze de eerste zin afgemaakt hebben. ‘Keep it short, simple and meaningful.’

Heb je een blog of een nieuws sectie op je website, top! Probeer zeker frequent een artikel te plaatsen zo krijg je terugkerende gebruikers, deze blog en nieuws posten kun je bovendien altijd delen op sociale media.

Herbekijk je keywords

Op het internet zijn keywords de motor van je website, deze zorgen er namelijk voor dat je website word terug gevonden bij de zoekmachines zoals google, bing, yahoo, … Aan de andere kant trekken ze ook meteen de aandacht van je bezoeker en weet hij meteen waarover het gaat, sommige belangrijke keywords kun je bv ook vetgedrukt zetten om er zo meer naslag op te geven.

Gebruik interessante foto’s

Heb je nog stockfoto’s op je site dan is het hoogtijd om die er af te zwieren, meestal zetten we enkele foto’s op je website die we van internet plukken om een beeld te scheppen bij het ontwerp. Maar soms blijven deze foto’s ook staan, het is nooit een slecht idee om je foto’s eens te vernieuwen hierdoor ziet je site er ook weer helemaal anders uit. ‘One image says more than a thousand words’

Zo kan bijvoorbeeld het wijzigen van je achtergrond foto of het plaatsen van nieuwe referentie foto’s weer nieuwe klanten aanspreken. Het gebruik van eigen foto’s is hier natuurlijk belangrijk.

Deel dit artikel

Geen reactie's

  • Er zijn nog geen reactie's, reageer als eerste!

Laat een reactie achter