Blog

Waarom je bedrijf in de bedrijvengids.

Je bedrijf vermelden in verschillende online bedrijvengidsen kan nooit kwaad, dit hoeft ook niets te kosten en kan gezien worden als een gratis advertentie. Je kunt uiteraard ook betalen voor “premium” vermeldingen, maar met een gewone vermelding kom je al erg ver.

Wat zijn nu de voordelen?

Eerst en vooral, deze bedrijvengidsen worden vaak gebruikt. Zo denken we bijvoorbeeld aan openingsuren.com, dit ken je zeker en vast en heb je zelf hoogst waarschijnlijk al gebruikt.

Het eerste voordeel verklaart zichzelf al: via deze bedrijvengidsen kun je een extra instroom van bezoekers op je site krijgen. Met andere woorden extra klanten.

En ten tweede zijn veel links naar je site goed, Google zal dit zien als een indicator voor relevantie van jouw website. Hierdoor zul je dus ook beter gaan scoren op Google en ook via deze weg extra instroom krijgen.

Welke bedrijvengidsen raden we u aan?

We sommen ze even op:

We raden het zeker aan om je bedrijf op deze bedrijvengidsen in te schrijven. Vergeet nooit je profiel zo volledig mogelijk aan te vullen en een link naar je website te plaatsen.

Deel dit artikel

Geen reactie's

  • Er zijn nog geen reactie's, reageer als eerste!

Laat een reactie achter